HET PERRON
Leuven

HAL 5
Locomotievenstraat
3010 Kessel-lo

Openingsuren

di, woe, do, vrij: 13u -18u

Het Perron zal uitzonderlijk gesloten zijn van di 23 juli t.e.m. vrij 26 juli en van di 13 augustus t.e.m. vrij 16 augustus 2024.

Contact

Het Perron bevindt zich in HAL 5, vlak achter het station van Leuven. Deze is vlot bereikbaar te voet, met de fiets of het openbaar vervoer. Er is mogelijkheid om de fiets te stallen vlakbij de ingang.
Een aantal mindervaliden parkeerplaatsen kan u vinden langsheen de Locomotievenstraat (te bereiken via de Smidsestraat) of de Diestsesteenweg.
Het Perron bevindt zich in het midden van de grote hal halfweg de publieke binnenstraat en is zowel toegankelijk via de Locomotievenstraat als via de Diestsesteenweg. Aan de ingang van de winkel hangt onze vlag.
 
Er is geen parkeergelegenheid voor de auto aan HAL 5. U kan de auto altijd parkeren in Parking Station Leuven. Deze randparking is slechts op vijf minuten wandelen (via de Locomotievenstraat) van HAL 5.

DE SAVOOI
Bierbeek

Stationsstraat 48
3360 Lovenjoel (Bierbeek)

Openingsuren

di: 17u - 19u
woe: 10u - 17u

De Savooi zal uitzonderlijk gesloten zijn van di 23 juli t.e.m. woe 24 juli, op di 6 augustus en di 13 augustus 2024.

Contact

De Savooi is gelegen in Stationsstraat 23F in Lovenjoel (Bierbeek). Het ligt aan de straatkant van de site Ave Regina (Klein Park). Aan de ingang van de winkel staan vlaggen.
De Savooi is bereikbaar te voet, met de fiets, met de auto of met het openbaar vervoer. Er is de mogelijkheid om je fiets te stallen aan de ingang van de Savooi. Een aantal mindervaliden parkeerplaatsen kan je vinden op de site van Ave Regina of aan de kerk van Lovenjoel.

MOBIELE KRUIDENIER FABOTA
Leuven

Buurtwerk 't Lampeke
Riddersstraat 33
3000 Leuven

Openingsuren

woe: 9u - 11u

Mobiele kruidenier Fabota zal uitzonderlijk gesloten zijn op woe 10 juli, woe 17 juli, woe 24 juli, woe 31 juli, woe 7 augustus en woe 14 augustus 2024.

Contact

Deze mobiele kruidenier vind je op de binnenplaats van de kinderwerking Fabota. Fabota is een deelwerking van buurtwerk 't Lampeke. Deze winkel richt zich vooral naar mensen, die in de buurt of de binnenstad wonen. Je komt dus best te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer boodschappen doen. Er is plaats om de fiets te stallen tijdens het winkelen. Je kan tegelijk ook een nieuwe kaart aanvragen of je kaart verlengen.

MOBIELE KRUIDENIER SOCIOKOOP
Heverlee

WZC Annuntiaten Heverlee
Naamsesteenweg 355, 3001 Heverlee

Openingsuren

di: 13u - 16u

Mobiele kruidenier Sociokoop zal uitzonderlijk gesloten zijn op di 23 juli, di 30 juli, di 6 augustus en di 13 augustus 2024.

Contact

Deze mobiele kruidenier vindt plaats in de ontmoetingsruimte van het Woonzorgcentrum Annuntiaten. Het WZC is gelegen op de site van het Heilig Hartinstituut. De winkel is bereikbaar te voet, met de fiets en met openbaar vervoer. Er is ook parkeermogelijkheid bij het binnenrijden van de campus, links en rechts aan de rotonde.

MOBIELE KRUIDENIER OUD-HEVERLEE

LDC De Kouter
Kouterstraat 20, 3052 Oud-Heverlee

Openingsuren

vrij: 14u - 16u

Mobiele kruidenier Oud-Heverlee zal uitzonderlijk gesloten zijn op vrij 26 juli, vrij 9 augustus en vrij 16 augustus.

Contact

Deze mobiele kruidenier vind je in LDC De Kouter. Gelegen op wandelafstand van de dorpskern van Blanden in Oud-Heverlee. Je kan er uitstekend te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer boodschappen doen.

MOBIELE KRUIDENIER LUBBEEK

LDC De Sleutel
Staatsbaan 124, 3210 Lubbeek

Openingsuren

vrij: 10u - 12u

Mobiele kruidenier Lubbeek zal uitzonderlijk gesloten zijn op vrij 26 juli, vrij 9 augustus en vrij 16 augustus.

Contact

Deze mobiele kruidenier vind je in de ontmoetingsruimte van LDC De Sleutel. Deze mobiele kruidenier is bereikbaar te voet, met de fiets en met openbaar vervoer.

MOBIELE KRUIDENIER HERENT

LDC d'Ontmoeting
Mechelsesteenweg 485 (ingang Van Bladelstraat), 3020 Herent

Openingsuren

woe: 14u - 16u

Mobiele kruidenier Herent zal uitzonderlijk gesloten zijn op woe 24 juli, woe 7 augustus en woe 14 augustus 2024.

Contact

Deze mobiele kruidenier vindt plaats in LDC d'Ontmoeting. Het dienstencentrum is goed bereikbaar met openbaar vervoer, met de fiets of te voet.

Solikoop is een groeiend netwerk

Wil je als organisatie een winkelpunt uitbaten?
Een SOLIKOOP winkel is steeds gekoppeld aan een lokale sociale organisatie of een lokaal bestuur.
Van bij het begin is er overleg met de toekomstige klanten. Welke producten vinden ze belangrijk? Hoe moet de winkel ingericht worden? Wie werkt er graag mee? Het is steeds een winkel voor en door mensen uit de buurt.
De winkelpunten draaien voornamelijk dankzij de inzet van heel wat vrijwilligers. Zij stallen de goederen uit, ontvangen de klanten, kijken toe op de dienstverlening, maken de rekening of tellen de stock. Ze zijn er steeds voor een babbel of voor vragen.