Zo steun je SOLIKOOP

Kom winkelen in één van onze winkels tegen marktconforme prijzen. Doe een gift. Word vrijwilliger. Word doorverwijzer. Vertel jouw vrienden en kennissen over SOLIKOOP. Koop een kwalitatieve shoppertas. Vraag naar een klantenkaart. Vertel jouw werkgever dat ook bedrijven producten bij SOLIKOOP kunnen aankopen.

Solikoop Leuven

Het Perron

HAL 5
Locomotievenstraat
3010 Kessel-lo

Openingsuren

di, woe, do, vrij: 12 -18u

Contact

Het Perron bevindt zich in HAL 5 dat is gelegen vlak achter het station van Leuven. Deze is vlot bereikbaar te voet, met de fiets of het openbaar vervoer. Er is mogelijkheid om de fiets te stallen vlakbij de ingang.
Een aantal mindervaliden parkeerplaatsen kan u vinden langsheen de Locomotievenstraat (te bereiken via de Smidsestraat) of de Diestsesteenweg.
SOLIKOOP bevindt zich in het midden van de grote hal halfweg de publieke binnenstraat en is zowel toegankelijk via de Locomotievenstraat als via de Diestsesteenweg. Aan de ingang van de winkel staan vlaggen.
 
Er is geen parkeergelegenheid voor de auto aan HAL 5. U kan de auto altijd parkeren in Parking Station Leuven. Deze randparking is slechts op vijf minuten wandelen (via de Locomotievenstraat) van HAL 5.

Solikoop Bierbeek

De Savooi

Ave Regina
Stationsstraat 23F
3360 Lovenjoel

Openingsuren

woe: 10 - 17u

Contact

De Savooi is gelegen in Stationsstraat 23F in Lovenjoel (Bierbeek). Het ligt aan de straatkant van de site Ave Regina (Klein Park). Aan de ingang van de winkel staan vlaggen.
De Savooi is bereikbaar te voet, met de fiets, met de auto of met het openbaar vervoer. Er is de mogelijkheid om je fiets te stallen aan de ingang van de Savooi. Een aantal mindervaliden parkeerplaatsen kan je vinden op de site van Ave Regina of aan de kerk van Lovenjoel.

Solikoop is een groeiend netwerk

Wil je als organisatie een punt uitbaten?
Een winkelpunt is steeds gekoppeld aan een lokale sociale organisatie of een lokaal bestuur.
Van bij het begin is er overleg met de toekomstige klanten.
Welke producten vinden ze belangrijk? Hoe moet de winkel ingericht worden? Wie werkt er graag mee? Het is steeds een winkel voor en door mensen uit de buurt.
De winkelpunten draaien voornamelijk dankzij de inzet van heel wat vrijwilligers. Zij stallen de goederen uit, ontvangen de klanten, kijken toe op de dienstverlening, maken de rekening of tellen de stock. Ze zijn er steeds voor een babbel of voor vragen.